René Waas

Fractielid

Even voorstellen
Ik woon met mijn vrouw in Nederasselt en was in de bestuursperiode 2018-2022 wethouder binnen de gemeente Heumen. In de nieuwe bestuursperiode blijf ik actief betrokken bij de VVD, maar het wethouderschap heb ik overgedragen aan Rob Engels.

Ik ben 7 jaar voorzitter geweest van de lokale ondernemersvereniging en ik vond samen opkomen voor gezamenlijke belangen hierbij erg leuk. Door één keer per maand periodiek te overleggen met de gemeente konden we een brug slaan tussen gemeente en ondernemers.

Er moesten veel dingen geregeld worden, ook op het sociale vlak: werkzoekende en werkbiedende. Soms was het ook knokken en mede daardoor ben ik politiek actief geworden om zo hier meer aandacht aan te kunnen geven.

Het is belangrijk dat je je realiseert dat het een tijdje duurt om grote dingen te bewerkstelligen. Het woningbouw project Vitaal Centrum Malden is een voorbeeld waarbij we ondernemers, inwoners en belanghebbenden hebben samengebracht.

Waarom VVD Heumen?
Vanuit het ondernemerschap trok de VVD als ondernemende partij mij aan. Toen ik vervolgens de stap had gezet, wilde ik ook iets doen en van betekenis zijn. Als je wilt dat dingen veranderen, mag je zelf ook in actie komen. We moeten een vangnet bieden, maar het moet geen hangmat worden.

Over ons - René Waas

Voorzieningen

Lasten

Wonen

"Ik vind het belangrijk dat al onze inwoners vertegenwoordigd worden in de gemeenteraad."

VVD Heumen: goed wonen.

Blijf op de hoogte en bekijk wat anderen op dit moment het meeste bezighoudt in onze gemeente Heumen.

Heb je een vraag?