Harry Smeets

Raadslid

Even voorstellen
Ik ben 54 jaar oud en ik woon samen met Katia en (onze hond) Flynn in Malden. Onze drie kinderen studeren in Nijmegen. Overdag ben ik aan het werk als strategisch adviseur bij de gemeente Venlo en in mijn vrije tijd als hockeycoach en rekenkamercommissielid.

Sinds 1996 ben ik actief voor de VVD in de gemeente Heumen en sinds 1998 lid van de gemeenteraad. Als langstzittend raadslid ben ik de plaatsvervanger van de burgemeester als voorzitter van de gemeenteraad. Daarnaast ben ik voorzitter van de werkgeverscommissie van de gemeenteraad.

Waarom VVD Heumen?

Actief zijn in het lokaal bestuur betekent dat je van betekenis kunt zijn voor de mensen om je heen, voor de gemeenschap waarvan jezelf deel uitmaakt. Dat is niet alleen verantwoordelijk werk, maar het geeft me ook heel veel voldoening. Ik vind het fijn wanneer ik zo een bescheiden bijdrage kan leveren aan beter wonen en leven in onze gemeente.

De thema’s voorzieningen, lasten en wonen hebben mijn speciale interesse. Ze vormen voor mij in combinatie de belangrijkste opgave voor het lokaal bestuur, namelijk een passende woning voor iedereen in de nabijheid van goede voorzieningen tegen een redelijke prijs.

Over ons - Harry Smeets

E-mailadres: harry.smeets@vvd-heumen.nl
Telefoonnummer: 06-50408156

Voorzieningen

Lasten

Wonen

"Lokaal, daar ben je van betekenis voor de mensen om je heen, omdat je zelf deel uitmaakt van de gemeenschap."

VVD Heumen: goed wonen.