Erik Verbeek

Fractielid

Even voorstellen
Ik ben 59 jaar oud en woon op dit moment met mijn vrouw Mariëtta in Wenen. Ik werk daar als Defensie Attache op de Nederlandse Ambassade. Onze dochter woont in Nijmegen. Mijn hobby’s zijn hockey, Kiwanis Noviomagus (inzet voor kinderdoelen), het volgen van de lokale en landelijke politiek, koken met vrienden en genieten van cultuur en klassieke muziek.

Waarom VVD Heumen?
Ik ben 16 jaar actief geweest in de diverse raadscommissies binnen de gemeente. Daarnaast ben ik de afgelopen 10 jaar raadslid namens de VVD geweest. Ik vind het erg belangrijk betrokken te zijn met de gemeenschap en woonomgeving in de Gemeente Heumen.

Als je actief betrokken bent kan je invloed uitoefenen op bijvoorbeeld woningbouw, energie (geen windmolens te dicht bij bewoonde kernen) en sport. Een netwerk in de gemeenschap helpt mij om de bevolking te vertegenwoordigen, de gemeente mede te besturen en de zelfstandige gemeente te behouden.

Om onze gemeente zelfstandig te laten blijven met alle voorzieningen is het van belang dat de gemeente woningen bouwt en dat er ruimte komt voor alle groepen in de samenleving om te wonen in onze gemeente. Voor ouderen, jongeren en starters is het soms lastig om een woning te vinden in hun eigen gemeente. Hierbij is ook doorstroom van belang. Bouwen is de toekomst voor ons en onze nieuwe jonge generatie.

Mijn speciale interesse gaat uit naar wonen, duurzaamheid en sport.

Over ons - Erik Verbeek

Wonen

Duurzaamheid

Sport

"Ik vind het erg belangrijk om betrokken te zijn bij de lokale gemeenschap en woonomgeving in de gemeente Heumen."

VVD Heumen: goed wonen.