Christel Verbiesen

Raadscommissielid

Even voorstellen
Ik ben 39 jaar oud en woon samen met Sander en onze twee dochters in Malden. Ik heb sinds 2010 een eigen bedrijf en help daarmee andere ondernemers met hun marketingactiviteiten. Dat vind ik echt fantastisch om te doen en geeft me de vrijheid om er ook voor onze dochters te zijn na school.

Marketing is een prachtig vak wat voor veel mensen erg ingewikkeld lijkt, maar eigenlijk niet is. Het draait om een oprechte verbinding maken met klanten. En zo is dat ook met de lokale politiek. Onze lokale fractie is er echt voor inwoners. Wij luisteren en brengen vragen en problemen naar de gemeenteraad. Dit vind ik super sterk en belangrijk. Ik wil dit doortrekken en ook inwoners helpen met navigeren door het gemeentelijke landschap. Er is zoveel meer mogelijk dan je zelf denkt of weet.

Waarom VVD Heumen?
Voor mijzelf was het een complete verrassing dat ik in 2018 de politiek in rolde. Ik werd gevraagd door Harry en direct benoemd tot commissielid. Tijdens een heidag met de fractie bleek dat het eigenlijk geen verrassing was dat ik in de lokale politiek terecht ben gekomen.

Ik ben namelijk altijd actief geweest bij van alles en nog wat. Van schoolkrant, opleidingscommissie en korencommissies tot en met de ouderraad: ik vind het geweldig. Nu ik gekozen heb om de lokale politiek te ondersteunen, heeft dit 100% mijn focus.

Vanuit mijn achtergrond in de bouwsector weet ik veel over verduurzamen van woningbouw en over circulariteit. Ik ben gecertificeerd passiefhuis expert door het PassivHaus Institut in Duitsland.

Door mijn achtergrond in de bouw hebben wonen, duurzaamheid en leefbaarheid mijn interesse.

Over ons - Christel Verbiesen

E-mailadres: christel.verbiesen@vvd-heumen.nl
Telefoonnummer: 024 761 0174

Wonen

Duurzaamheid

Leefbaarheid

"Het is mooi om actief betrokken te zijn. Ik zet me in voor de leefbaarheid van onze gemeente en het begrijpelijk maken van besluiten voor de inwoners."

VVD Heumen: goed wonen.