Ad Coppens

IN MEMORIAM | 1938 - 2024✝

Even voorstellen
Ik ben in 1985 in Malden komen wonen. Ik heb twee dochters en twee kleinzonen en ik ben op alle vier even trots. Ik ben (econoom/jurist) pensionado en dat wil ik nog een paar jaren blijven.

Ik besteed veel tijd aan de administratieve bezigheden van de fractie. Ik luister veel naar (klassieke) muziek en lees veel. Voor vervelen heb ik geen tijd!

Waarom VVD Heumen?
In 2008 ben ik de partij binnengehengeld door Gonny. Aansluiting binnen de groep was geen probleem: het is een gezellige en ook kundige groep mensen die zich inzetten voor de samenleving, die van de gemeente Heumen in het bijzonder.

En dat was precies de reden waarom ik me gemeld heb bij de VVD Heumen. Ik heb minder met de landelijke beweging die ik interessant vind, maar die ‘wat verder van mijn bed staat’. Ik blijf me inzetten voor het wel en wee van de VVD Heumen.

Voor mij zijn deze drie thema’s het belangrijkst: lasten, wonen en zorg en welzijn.

Lasten: uitgaande van de veronderstelling dat de lokale overheid de burgerbevolking moet dienen, moet die overheid zo effectief mogelijk zijn en tegelijkertijd zo weinig mogelijk kosten. Ook daardoor kunnen de lasten voor de bewoners zo laag mogelijk blijven, want dat moet de allesbepalende handelwijze zijn.

Wonen: is een gekend probleem en hoeft niet verder verklaard te worden. Daarom is het zo teleurstellend dat de plannen om een groot aantal huizen te gaan bouwen zo’n traag verloop kennen. Maar gelukkig liggen er inmiddels goede bouwplannen!

Zorg en welzijn: het gaat te ver om die problematiek uit de doeken te doen, maar het probleem (en de kosten) zijn dermate fors dat optimale aandacht noodzakelijk is.

Over ons - Ad Coppens

Lasten

Wonen

Zorg en welzijn

"Samen met een gezellige kundige groep me inzetten voor de samenleving: iets dat ik met veel plezier al sinds 2008 doe."

VVD Heumen: goed wonen.