Patrick Bouman

Raadscommissielid

Even voorstellen
Ik ben 47 jaar en woon met mijn vrouw en kinderen in Malden. In het dagelijks leven werk ik als beleidsadviseur Mobiliteit en Logistiek namens de acht gemeenten in Noord-Limburg. In mijn vrije tijd ben ik actief voor de VVD, ben ik trainer bij Juliana en ga ik graag naar NEC.

Waarom VVD Heumen?
Ik woon al ruim 30 jaar in Malden en ik vind het gaaf om mee te denken om Malden mooi en leefbaar te houden. Met de bossen, het water, het moderne en duurzame sportcentrum met zwembad en toch dicht bij Nijmegen.

Ik was erg geïnteresseerd in politiek en wilde ik hier iets mee doen. Voor mij was de keuze niet moeilijk en zodoende heb ik mij aangemeld bij de VVD.

We moeten zorgen voor eigen voorzieningen in de gemeente, fijn dat we snel kunnen zwemmen, even een hapje eten bij een restaurant en een eigen milieustraat. We zien dat in enkele straten veel te hard wordt gereden; de oversteek op de Rijksweg is erg gevaarlijk. Ik denk binnen de VVD graag mee om dit te verbeteren.

Voor lokaal bestuur zie ik voorzieningen, groen leven en veiligheid als de belangrijkste opgaven.

Over ons - Patrick Bouman

Voorzieningen

Groen leven

Veiligheid

"Ik vind het gaaf om mee te denken over en invloed te kunnen uitoefenen op hoe we de gemeente Heumen mooi en leefbaar houden."

VVD Heumen: goed wonen.